Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет және сүт өнімдерін өңдеудің физика-химиялық әдістері
-
Пәннің мақсаты: тамақ өнімдерінің құрылымдық-механикалық, электрофизикалық, физико-химиялық және басқа да қасиеттерін зерттеу әдістеріне арналған. Пәннің мазмұны: пассивті технологиялық процестерді интенсификациялауға және кейбір жағдайларда механикаландыруға мүмкіндік беретін жаңа физикалық өңдеу әдістерін негіздеуді қарастырады.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2