Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ микробиологиясы
-
Пәннің мақсаты: микроорганизмдердің табиғаттағы маңызын, олардың морфологиясын, құрылысын, көбеюін және жіктелуін оқып білу. Пәннің мазмұны: тиісті сала кәсіпорындарында қолданылатын микроорганизмдердің маңызды биохимиялық процестерін зерттейді. Прокариоттық микроорганизмдер (бактериялар), эукариоттық микроорганизмдер (жіп тәрізді саңырауқұлақтар және ашытқылар), вирустар және олардың адам өміріндегі маңызы; микроорганизмдерді өсіру және өсіру.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1