Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ашыған сүт өнімдерін өндіру технологиясы
-
Пәннің мақсаты: білім алушылар ашытылған сүт өнімдері мен сүт-ақуыз концентраттары технологиясы саласындағы өндірістік, технологиялық және ғылыми-зерттеу қызметіне қажетті білімді меңгереді. Пәннің мазмұны: өңдеу режимі мен технологиялық процестеріне байланысты ашытылған сүт өнімдері мен сүт протеин концентраттарын алудың әртүрлі кезеңдерінде сүттің құрамы мен қасиеттерінің өзгеруін зерттейді.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1