Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сақтау және өңдеу кезінде мал шаруашылығы өнімдерінің сапасын қамтамасыз ету
-
Пәннің мақсаты – шикізатты қабылдауға, сақтауға және сапасын бақылауға мүмкіндік беретін білім, білік және тәжірибелік дағдыларды қалыптастыру. Пәннің мазмұны: технологиялық өндірістік процестерді жүргізу және әртүрлі типтегі мал шаруашылығы өнімдерінің сапасын бағалау мүмкіндігін қарастырады
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1