Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін стандарттау және сапасын бақылау
-
Пәннің мақсаты: қоғамдық тамақтандырудағы міндеттерді, стандарттау әдістерін және сапаны бақылауды зерттеу. Пәннің мазмұны: шикізаттың, жартылай фабрикаттар мен дайын өнімнің тұтынушылық қасиеттеріне, оны сақтау мерзімдеріне, орау материалдарына қойылатын талаптарды қарайды, өнім сапасын басқару мәселелерін қарайды, өнім сапасын бақылаудың әдістері мен техникалық құралдарын игеру.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1