Ет және ет және көкөніс консервілерінің технологиясы

  • Пәннің мақсаты: ет өнімдерінің тұтыну нарығын талдау бойынша білімді қалыптастыру, желіні жаңғыртудың техникалық-экономикалық негіздемесі келтірілген, ет және ет-өсімдік консервілерін өндіру технологиясы, шикізат пен дайын өнімнің сапасына қойылатын талаптар қарастырылған. Пәннің мазмұны: консервілерді өндіру кезіндегі қауіпсіздік және тіршілік ету ережелерін, сондай-ақ санитарлық-гигиеналық нормаларды қарастырады; ет және ет-өсімдік консервілерінің ассортименті мен технологиясын зерделеу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top