Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет және ет және көкөніс консервілерінің технологиясы
-
Пәннің мақсаты: ет өнімдерінің тұтыну нарығын талдау бойынша білімді қалыптастыру, желіні жаңғыртудың техникалық-экономикалық негіздемесі келтірілген, ет және ет-өсімдік консервілерін өндіру технологиясы, шикізат пен дайын өнімнің сапасына қойылатын талаптар қарастырылған. Пәннің мазмұны: консервілерді өндіру кезіндегі қауіпсіздік және тіршілік ету ережелерін, сондай-ақ санитарлық-гигиеналық нормаларды қарастырады; ет және ет-өсімдік консервілерінің ассортименті мен технологиясын зерделеу.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1