Сынақ, бақылау және өнімнің қауіпсіздігі

  • Пәннің мақсаты – білім алушылардың шикізат пен дайын мал шаруашылығы өнімдерін сынау, сапасын және қауіпсіздігін бақылау бойынша теориялық білімдерін және практикалық дағдыларын қалыптастыру. Пән мазмұны: мал шаруашылығы өнімдерін өндірудің барлық технологиялық кезеңдерінде сынау әдістерін, сақтау кезіндегі қауіпсіздік көрсеткіштерін бақылауды зерттейді. Тағамдық құндылықты, өнімнің, шикізаттың қауіпсіздігін және дұрыс орындалуын сипаттайтын көрсеткіштерді сынау әдістерітамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top