Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Жануарлардан алынатын өнімдердегі биологиялық белсенді және тағамдық қоспалар
-
Пәннің мақсаты: жануарлардан алынатын өнімдердегі тағамдық қоспалардың жіктелуін және токсикологиялық-гигиеналық бағасын зерттеу. Пәннің мазмұны: етте тағамдық қоспаларды қолданудың орындылығын қарастырады, сүт өнімдері, консервілер және жартылай фабрикаттар. Тағамдық қоспалардың классификациясы. Биологиялық белсенді қоспалар. Тағамдық қоспалардың экологиялық қауіпсіздігін бағалау, тағамдық қоспалардың тұтынушылық қасиеттері, жануарлардың өнім сапасының көрсеткіштері.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2