Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің тауарлық зерттеулері
-
Пәннің мақсаты: теориялық білімді меңгеру, тауарлардың сапасы мен ассортиментін бағалау және басқару, тұтынушылық қасиеттерін: азық-түлік және азық-түлік емес тауарларды анықтау бойынша маркетинг және коммерция саласында білікті кәсіби қызметті қамтамасыз ететін дағдылар мен дағдыларды қалыптастыру. өмірлік циклдің әртүрлі кезеңдеріндегі өнімдер. Пәннің мазмұны: пән тамақ өнімдерінің сапасын, тамақ өнімдерінің құрамын, сақтау режимдерін, тамақ өнімдерінің классификациясын кешенді бағалауды қамтамасыз етеді; тамақ өнімдерін шығаратын кәсіпорындарда өндірісті ұйымдастыруды, өндіріс технологиясының ерекшеліктерін логикалық және дәйекті түрде негіздейді
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1