Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет және сүт өнімдерінің технохимиялық бақылауы, сапасы мен қауіпсіздігін бағалау
-
Пәннің мақсаты: ет/сүт шикізатының негізгі функционалдық және технологиялық қасиеттері және олардың шикізатты сақтау және өңдеу технологиялық процесі кезіндегі өзгерістері туралы түсінік қалыптастыру; ет/сүт шикізаты мен ет/сүт өнімдерінің технологиялық және органолептикалық сипаттамаларын анықтаудың негізгі әдістері туралы. Пәннің мазмұны: пән ет/сүт өнімдерінің негізгі топтарын өндірудің технологиялық процестерінің операцияларын технологиялық, физикалық-химиялық, санитарлық-гигиеналық және органолептикалық бақылау принциптерін, тамақ өнімдерінің сапасының негізгі көрсеткіштерінің өзара байланысын зерттейді. қолданылатын шикізаттың сапа көрсеткіштерімен, ет/сүт шикізатын өңдеудің технологиялық процесінің жұмыс параметрлерімен және дайын ет/сүт өнімдерін сақтау шарттарымен танысу.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 10
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2