Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қазіргі тағамдық инженерия
-
Пәннің мақсаты: қазіргі заманғы әдістерді (салқындату және мұздату, булану, буып-түю, микротолқынды пешті қолдану арқылы сүтті пастерлеу), тамақ өнімдерін өндіру мен өңдеуде қолданылатын технологиялар мен принциптерді оқып үйрену. Пәннің мазмұны: осы пән аясында білім алушылар өндірістік процестерді оңтайландыруды, өнімнің қауіпсіздігі мен сапасын қамтамасыз етуді, сонымен қатар тамақ өнеркәсібінде жаңа өнімдер мен технологияларды игеруді үйренеді.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1