Шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасын бақылау және бағалау

  • Пәннің мақсаты: білімді қалыптастыру тамақ өндірісі өнімдерінің қасиеттерін зерттеу. Сапа көрсеткіштерінің номенклатурасы. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында өнім сапасын бағалау әдістері. Пән мазмұны: тамақ сапасын бақылау мәселелерін зерттейді. Болашақ технологтарды шикізаттың, жартылай фабрикаттардың, дайын өнімнің сапасын бағалауға, сонымен қатар технологиялық процесті енгізу мен өзгертуге қатысты мәселелерді шешуге үйретуді қарастырады..
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top