Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасын бақылау және бағалау
-
Пәннің мақсаты: білімді қалыптастыру тамақ өндірісі өнімдерінің қасиеттерін зерттеу. Сапа көрсеткіштерінің номенклатурасы. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында өнім сапасын бағалау әдістері. Пән мазмұны: тамақ сапасын бақылау мәселелерін зерттейді. Болашақ технологтарды шикізаттың, жартылай фабрикаттардың, дайын өнімнің сапасын бағалауға, сонымен қатар технологиялық процесті енгізу мен өзгертуге қатысты мәселелерді шешуге үйретуді қарастырады..
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2