Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерін зерттеудің зертханалық әдістері
-
Пәннің мақсаты: азық-түлік өнімдерін сапасы мен қауіпсіздігін объективті бағалау үшін шикізат пен тамақ өнімдерін талдаудың заманауи аспаптық әдістері туралы білім қалыптастыру. Пәннің мазмұны: пәнді игеру білім алушыларға шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасын бақылау, шикізат пен тамақ өнімдерін зерттеу түрлерін жіктеу саласындағы білімді игеруге мүмкіндік береді.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2