Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ қауіпсіздігі тәуекелін бағалау
-
Пәннің мақсаты: білім алушылардың тамақ өнеркәсібіндегі азық-түлік қауіпсіздігінің қауіп факторларын анықтауға және бақылауға мүмкіндік беретін тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін бақылау бойынша білім, білік және дағдылардың тұтас жүйесін дамыту болып табылады. Пәннің мазмұны: пән салауатты тамақтану саласындағы мемлекеттік саясатты зерттейді. NACCR жүйесін пайдалана отырып, азық-түлік қауіпсіздігін бағалау критерийлері. Уыттылық шегі белгіленбеген кезде тәуекелді анықтау. Тәуекелді бағалау және азық-түлік қауіпсіздігі. Әлеуметтік-гигиеналық бақылау. Микробиологиялық қауіптің тәуекелін бағалау және өңдеу құралдарын пайдалану.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 10
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2