Тамақ қауіпсіздігі тәуекелін бағалау

  • Пәннің мақсаты: білім алушылардың тамақ өнеркәсібіндегі азық-түлік қауіпсіздігінің қауіп факторларын анықтауға және бақылауға мүмкіндік беретін тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін бақылау бойынша білім, білік және дағдылардың тұтас жүйесін дамыту болып табылады. Пәннің мазмұны: пән салауатты тамақтану саласындағы мемлекеттік саясатты зерттейді. NACCR жүйесін пайдалана отырып, азық-түлік қауіпсіздігін бағалау критерийлері. Уыттылық шегі белгіленбеген кезде тәуекелді анықтау. Тәуекелді бағалау және азық-түлік қауіпсіздігі. Әлеуметтік-гигиеналық бақылау. Микробиологиялық қауіптің тәуекелін бағалау және өңдеу құралдарын пайдалану.
  • Несиелер 10
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top