Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет жартылай фабрикаттарын өндіру технологиясы
-
Пәннің мақсаты: ет жартылай фабрикаттарын және тез мұздатылған тағамдарды өндіру технологиясын оқып үйрену, сонымен қатар ет жартылай фабрикаттарының өндірістік бақылауын және дайын өнімнің сапасын бақылауды меңгеру. Пән мазмұны: жартылай фабрикаттарды дайындау үшін қолданылатын шикізат және ет жартылай фабрикаттарын өндіру технологиясын оқуды қарастырады.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2