Азық-түлік стандарттары өнімдер мен техникалық реттеу

  • Пәннің мақсаты: өнім сапасын арттыру бойынша ұйымдастыру-техникалық шараларды жүзеге асыруды реттейтін ережелерді, стандарттау әдістерін, нормативтік құжаттарды, өнім сапасына қойылатын стандарттық талаптарды және өнімді сертификаттау тәртібін әзірлеу және қолдануды оқып үйрену. Пәннің мазмұны: пәнді меңгеру білім алушыларға стандарттау, сертификаттау және метрология бойынша халықаралық ұйымдар саласында кең және терең білім алуға мүмкіндік береді. Сертификаттарды беру тәртібі, сертификаттау схемалары.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top