Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік стандарттары өнімдер мен техникалық реттеу
-
Пәннің мақсаты: өнім сапасын арттыру бойынша ұйымдастыру-техникалық шараларды жүзеге асыруды реттейтін ережелерді, стандарттау әдістерін, нормативтік құжаттарды, өнім сапасына қойылатын стандарттық талаптарды және өнімді сертификаттау тәртібін әзірлеу және қолдануды оқып үйрену. Пәннің мазмұны: пәнді меңгеру білім алушыларға стандарттау, сертификаттау және метрология бойынша халықаралық ұйымдар саласында кең және терең білім алуға мүмкіндік береді. Сертификаттарды беру тәртібі, сертификаттау схемалары.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1