Тамақ өнімдерінің өнімдерін сертификаттау

  • Пәннің мақсаты: тамақ өнімдерін стандарттау және сертификаттау саласындағы білімдерді қолдану дағдыларын қалыптастыру, өнімді әзірлеуді, өндіруді, сынауды, пайдалануды және жоюды нормативтік қамтамасыз ету, өнімді стандарттау және сертификаттау бойынша жұмыстарды жоспарлау және жүзеге асыру және процестер, нормативтік және сәйкестендіру сараптамаларын жүргізу. Пәннің мазмұны: түрлі тамақ өнімдерін қолданыстағы заңнама талаптарына сәйкестігін бағалау. Кәсіпкерлерге заңды түрде өнімді өндіруге, өткізуге және импорттауға/экспорттауға мүмкіндік беретін рұқсат беруді тексеру сұрақтарын қарастырады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top