Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі менеджментінің жүйелері

  • Пәннің мақсаты: білім алушыларда тамақ және қайта өңдеу өнеркәсібінің сапа менеджменті жүйесінің негізгі ұғымдары, қағидаттары мен талаптары бойынша теориялық білімді қалыптастыру. Пәннің мазмұны: пән NACCR және GMP принциптерін қолданумен байланысты мәселелерді қарастырады. азық-түлік және қайта өңдеу өнеркәсібі кәсіпорындарында тәуекелдерді талдау жүйесін әзірлеу және енгізу бойынша жұмысты ұйымдастырудың тұтас көрінісін қалыптастыру ИСO 9000 сериясының халықаралық стандарттары негізінде қауіпсіздікті басқару принциптерін меңгеру.
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top