Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі менеджментінің жүйелері
-
Пәннің мақсаты: білім алушыларда тамақ және қайта өңдеу өнеркәсібінің сапа менеджменті жүйесінің негізгі ұғымдары, қағидаттары мен талаптары бойынша теориялық білімді қалыптастыру. Пәннің мазмұны: пән NACCR және GMP принциптерін қолданумен байланысты мәселелерді қарастырады. азық-түлік және қайта өңдеу өнеркәсібі кәсіпорындарында тәуекелдерді талдау жүйесін әзірлеу және енгізу бойынша жұмысты ұйымдастырудың тұтас көрінісін қалыптастыру ИСO 9000 сериясының халықаралық стандарттары негізінде қауіпсіздікті басқару принциптерін меңгеру.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1