Тамақ өнімдерінің өндіріс технологияларындағы теориялық негізі

  • Пәннің мақсаты: білім алушылардың тағам технологиясы туралы жалпы түсініктерін дамыту Пәннің мазмұны: «Тамақ өнімдері технологиясының теориялық негіздері» курсының пәні тамақ өндірісінде қолданылатын жануар және өсімдік тектес шикізаттар, олардың қасиеттері, сапасы мен қауіпсіздігі, сондай-ақ оларды өңдеу, сақтау және өңдеу әдістері мен процестері. тамақ өндірісінде. Жануарлар мен өсімдік тектес шикізатты тамақ өнімдеріне айналдыру процестері күрделі және физика мен химия, механика мен термофизика, микробиология және биохимия заңдарына негізделген білімді қажет етеді.
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top