Бар қызметін ұйымдастыру және қызмет көрсету

  • Оқытылатын мәселелер: барлар, олардың түрлері мен сипаттамалары; адвокатурадағы жұмысты ұйымдастыру; бардағы жабдықтар, тауарлық-материалдық құндылықтар және ыдыс-аяқ; барменнің қызметтік міндеттері мен кәсіби этикасы; бар мен барменді жұмысқа дайындау; бармен жұмыс орнында қауіпсіздік шаралары және өрт қауіпсіздігі шаралары; коктейльдер мен аралас сусындар жасау технологиясы. Қалыптастырылатын құзыреттер: ғылыми зерттеулердің объектісіндегі әзірлемелерді сынау мүмкіндігі мен қолданылуымен қонақжайлылық қызметін өндіру және енгізу сапасы бойынша халықаралық стандарттарға негізделген заманауи адвокаттар менеджментінің негіздері туралы теориялық білім; қоғамдағы әлеуметтік қатынастардың қалыптасуы, қонақ үй қызметі мен қоршаған ортаның экологиялық қауіпсіздігінің негіздері.
  • Образовательная программа 6B11101 Туризм. Қонақжайлылықты басқару
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 4
Top