Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтануды ұйымдастыруды басқару
-
Оқытылатын мәселелер: тамақтану орындары объект ретінде басқару; ұйымның сыртқы және ішкі ортасы; тамақтандыру кәсіпорындарын басқару жүйелері; кәсіпорынды басқарудың ұйымдық құрылымдары тамақ; қоғамдық тамақтандыру кәсіпорнын басқарудағы коммуникация процесінің рөлі; қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының қызметіндегі жоспарлаудың рөлі; басқару шешімдерін қабылдау процесі; тамақтандыру персоналы; басқару қызметіндегі мотивация; тамақтандыру мекемесіндегі бақылау; қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы менеджменттің тиімділігі. Қалыптастырылатын құзыреттер: тамақтандыруды басқару дағдылары; асүйдің технологиялық операцияларының құрылымын, тағамға қызмет көрсету сапасының көрсеткіштерін білу; басқаруда заманауи технологияларды қолдану дағдылары; қонақтармен кездесу техникасын және сапалы қызмет көрсетудің негізгі ережелерін білу; кестелерді брондау техникасын, тапсырысты қабылдау кезінде сәтті келіссөздер жүргізу техникасын, тұтынушылармен есеп айырысу техникасын білу.
-
Образовательная программа 6B11101 Туризм. Қонақжайлылықты басқару
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 6