Тамақтануды ұйымдастыруды басқару

  • Оқытылатын мәселелер: тамақтану орындары объект ретінде басқару; ұйымның сыртқы және ішкі ортасы; тамақтандыру кәсіпорындарын басқару жүйелері; кәсіпорынды басқарудың ұйымдық құрылымдары тамақ; қоғамдық тамақтандыру кәсіпорнын басқарудағы коммуникация процесінің рөлі; қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының қызметіндегі жоспарлаудың рөлі; басқару шешімдерін қабылдау процесі; тамақтандыру персоналы; басқару қызметіндегі мотивация; тамақтандыру мекемесіндегі бақылау; қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы менеджменттің тиімділігі. Қалыптастырылатын құзыреттер: тамақтандыруды басқару дағдылары; асүйдің технологиялық операцияларының құрылымын, тағамға қызмет көрсету сапасының көрсеткіштерін білу; басқаруда заманауи технологияларды қолдану дағдылары; қонақтармен кездесу техникасын және сапалы қызмет көрсетудің негізгі ережелерін білу; кестелерді брондау техникасын, тапсырысты қабылдау кезінде сәтті келіссөздер жүргізу техникасын, тұтынушылармен есеп айырысу техникасын білу.
  • Образовательная программа 6B11101 Туризм. Қонақжайлылықты басқару
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 6
Top