Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет өнімдерін өндіру технологияларының теориялық негіздері
-
Ет және ет өнімдерінің сапасын қалыптастыратын өзгерістер туралы білім алушылардың ет өнімдерін өндіру саласындағы құзыреттіліктерін қалыптастыру.етті тұздау кезінде; тартылған шұжық өндірісінде; шұжық өнімдерін тұндыру кезінде. Ет және ет өнімдерін термиялық өңдеу кезінде; ет өнімдерін түтінмен өңдеу кезінде; ет өнімдерін кептіру кезінде; ет және ет өнімдерін мұздатып кептіру кезінде физика-химиялық, биохимиялық және құрылымдық - механикалық өзгерістер.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1