Ет өнімдерін өндіру технологияларының теориялық негіздері

  • Ет және ет өнімдерінің сапасын қалыптастыратын өзгерістер туралы білім алушылардың ет өнімдерін өндіру саласындағы құзыреттіліктерін қалыптастыру.етті тұздау кезінде; тартылған шұжық өндірісінде; шұжық өнімдерін тұндыру кезінде. Ет және ет өнімдерін термиялық өңдеу кезінде; ет өнімдерін түтінмен өңдеу кезінде; ет өнімдерін кептіру кезінде; ет және ет өнімдерін мұздатып кептіру кезінде физика-химиялық, биохимиялық және құрылымдық - механикалық өзгерістер.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top