Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік микробиологиясы
-
Азық-түлік микробиологиясы микроорганизмдердің патогенділігі, тамақ өнімдерінің сақталуы, ыдырау және ашыту процестері, тамақ инфекциялары мен улану мәселелерін қарастырады. Сүт, ет, жұмыртқа, балық, өсімдік және консервіленген тағамдардың микрофлорасы зерттеледі, сондай-ақ олардың микробтық бүліну түрлері және тағамды сақтау процесінде оның алдын алу мүмкіндіктері көрсетіледі.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2