Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет және ет өнімдерінің технологиясы мен жабдықтары
-
Модуль пәні ет пен ет өнімдерінің жіктелуі, ассортименті мен сапасы саласындағы негізгі ұғымдарды береді. Шикізат пен мяса дайын өнімнің сапасын бақылау үшін негізгі нормативтік материалдар мен прогрессивті технологиялық тәсілдер; ет және ет өнімдерінің сапа көрсеткіштерін бақылау әдістері; ет өнімдерінің дәмін тату ережесі; ет және ет өнімдерін өндіруде қолданылатын жабдықтар.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2