Азық-түлік кәсіпорындарында cтандарттау, сертификаттау

  • Модуль пәні тамақ өнеркәсібіндегі білімнің кешенін қалыптастырады: жаңа стандарттарды, ережелерді, нормаларды және стандарттау, сертификаттау жөніндегі басқа құжаттарды әзірлеу және қолданыстағы құжаттарды қайта қарау жөніндегі шаралардың орындалуын қамтамасыз ету; өнімнің, өндіріс процестерінің, қызметтердің, техникалық регламенттердің талаптарына сәйкестігін растау, стандарттау, техникалық құралдарды, жүйелерді, процестерді, жабдықтар мен материалдарды сертификаттауға дайындау жөніндегі жұмыстарды орындау
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top