Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірісінің жалпы технологиясы мен жабдықтары
-
Модуль пәні тамақ өндірісінің технологиялық процестерінің ғылыми негіздерін қалыптастырады; тамақ өндірісінде негізгі және қосымша шикізатты пайдалануда; шикізатты сақтау және өңдеу кезінде физика-химиялық және биохимиялық қасиеттерді сипаттайтын көрсеткіштерді анықтайды; дайын өнімді сипаттайтын сапаның негізгі көрсеткіштері; тамақ өндірісінде қолданылатын жабдық.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2