Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарын ұйымдастыру және қызмет көрсету

  • Модульдің пәні қоғамдық тамақтану кәсіпорындарында қызмет көрсету және ұйымдастыру мәнін біледі; азық- түлік өнімдерінің органолептикалық, физико-химиялық, микробиологиялық қасиеттерін сипаттайтын негізгі көрсеткіштергеие ; тағам өнімдерінің ассортименттік тізбесі және сапа көрсеткіштері;кәсіби қызмет саласындағы дағдылар; келушілерге қызмет көрсету, тағамдарды ресімдеу, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жұмысын ұйымдастыру
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top