Ет және ет өнімдерінің технологияcы (coursera)

  • Пәннің мақсаты: Ет саласының технологиялық процестерінің химиялық құрамы мен қасиетін, сойылған жануарлардың ет өнімділігінің жалпы сипаттамасын, ет өнімдерін тасымалдау, қабылдау және сою алдындағы ұстау, етті консервілеу әдістерін, ет консервілерінің технологиясын, жартылай фабрикаттар және тез мұздатылған дайын өнімдер, шағын кәсіпорындарда, шаруа қожалықтарында және үй жағдайында етті өңдеу технологиясын, ет өнімдерін өңдеу әдістері туралы білімді қалыптастыру.
  • Несиелер 8
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top