Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы Т1
-
Пәннің мақсаты: Әртүрлі сүт өнімдерінің шикізаты ретінде, сүт өнімдерін өндіру технологиясының негіздерімен сүт саласының жай-күйі мен даму перспективасын, сүттің химиялық құрамы мен қасиетін, сүттің жоғары сапасын алуға қойылатын санитарлық-гигиеналық талаптарды игереді. Бастапқы өңдеу және сақтау тәртібін, оның ең құнды қасиеттерін фермада алған сәттен бастап сүт кәсіпорындарына жеткізілгенге дейін сақтауды, сүтке қойылатын талаптарды зерттеу жолдарын меңгереді.
-
Образовательная программа 6B08272 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1