Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қой өнімдерін өңдеу технологиясы Т2.
-
Пәннің мақсаты: Қой малдарының биологиялық ерекшелігін, одан алынатын ет, жүн өнімділігін өндіру жолдарымен танысу. Ет өнімділігінің көрсеткіштері, жүннің қасиеттеріне әсер ететін факторлармен, оны дайындау стандарттарымен студенттерді таныстыру. Қой тұқымдары туралы, жүн, ет өнімдерін өндіру биотехнологиясы туралы теориялық терең білім беру. Аз шығын шығарып экологиялық таза өнім алу үшін, сондай- ақ қой шаруашылығы өнімдерін өндіру мен оны алғашқы өңдеу негіздерін ұйымдастыру жұмыстарын қазіргі кездегі ғылым жетістіктерімен үйрету.
-
Образовательная программа 6B08272 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1