Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет өнімдерінің биохимиясы Т2
-
Пәннің мақсаты: Сақтау кезінде еттің сапасы мен қауіпсіздігіне әсер ететін микроорганизмдердің негізгі топтары, патогенді және шартты патогенді микроорганизмдер, санитарлық-индикативті микроорганизмдер, тірі ағзалардың химиялық құрамы, бұлшықет ұлпасының және қанның биохимиясы, ет өндіру мен өңдеудің барлық кезеңдерінде жүретін биохимиялық және микробиологиялық процестер, оның бұзылу процестеріндегі микроорганизмдердің рөлі туралы білімдерін қалыптастыру.
-
Образовательная программа 6B08272 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2