Ет өнімдерінің биохимиясы Т2

  • Пәннің мақсаты: Сақтау кезінде еттің сапасы мен қауіпсіздігіне әсер ететін микроорганизмдердің негізгі топтары, патогенді және шартты патогенді микроорганизмдер, санитарлық-индикативті микроорганизмдер, тірі ағзалардың химиялық құрамы, бұлшықет ұлпасының және қанның биохимиясы, ет өндіру мен өңдеудің барлық кезеңдерінде жүретін биохимиялық және микробиологиялық процестер, оның бұзылу процестеріндегі микроорганизмдердің рөлі туралы білімдерін қалыптастыру.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top