Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал тектес шикізатын алғашқы өңдеу технологиясы
-
Пәннің мақсаты: Ет өнімдерін, жартылай фабрикаттарды өңдеу, өндіру, сақтау және өткізу, қайталама сою өнімдерін пайдалану, жем өнімдерін дайындау бойынша теориялық білімі мен практикалық дағдыларын қалыптастыру.Мал шаруашылығы өнімдерін алғашқы өңдеу технологиясын, өнімді сақтау технологиясын зерттеу және мал шикізатының сапасын бағалауды меңгереді.
-
Образовательная программа 6B08272 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1