Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Торттар мен пирожный өндіру технологиясы
-
Бұл пән торттар мен пирожныйлар өндірісіндегі шикізат пен материалдардың жіктелуін зерттейді. Қоспалардың жіктелуі. Торттар мен торттардың сипаттамасы. Торттар мен торттардың жіктелуі және ассортименті. Торттар мен пирожныйлар сапасының органолептикалық және физика-химиялық көрсеткіштері, шикізаттың және ұннан жасалған кондитерлік өнімдердің негізгі топтарының тағамдық құндылығы, сақтау шарттары мен мерзімдері.
-
Образовательная программа 6B07203 Қайта өңдеу және тамақ өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2