Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Бұл пән студенттерді өсімдік майлары мен майларын өндірудің негізгі технологиялық процестерімен таныстырады. Пән аясында студенттер өсімдік майлары мен майларын алудың технологиясы мен әдістерін, оларды өңдеу әдістерін, химиялық және физика-химиялық қасиеттерін талдауды, сондай-ақ тамақ және басқа салаларда қолдануды үйренеді.
-
Образовательная программа 6B07203 Қайта өңдеу және тамақ өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1