Карамель және шоколад өнімдерін өндіру технологиясы

  • Карамель туралы жалпы мәлімет. Өндіріске шикізатты дайындау. Салмаларды дайындау. Карамель және шоколад өнімдерінің сипаттамасы. Шикізаттардың классификациясы. Қоспалардың классификациясы. Карамель шәрбаты карамель массасын және шоколад өнімдерін дайындау. Карамель және шоколад өнімдерінің сапасының органолептикалық және физика-химиялық көрсеткіштері, шикізаттың тағамдық құндылығы және ұн шоколады мен карамель өнімдерінің негізгі топтары, сақтау шарттары мен мерзімдері
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top