Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы
-
Модуль пәні технологиялар мен технологиялық режимдердің ерекшеліктерін, қоғамдық тамақтандыру өнімдерін өндірудің параметрлерін зерттеуге ықпал етеді; қоғамдық тамақтандыру өнімдеріне қойылатын сапаның негізгі талаптары, технологиялық қасиеттері, жіктелуі, қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің ассортименті, шикізатты механикалық, жылу, аспаздық өңдеу процестерін жүргізу, қоғамдық тамақтандыру өнімдерін өндірудің биохимиялық әдістерін талдау.
-
Образовательная программа 6B07203 Қайта өңдеу және тамақ өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1