Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Кәмпит өндіру технологиясы
-
Модуль пәні онда студенттер кәмпит өндірісіне қатысты негізгі принциптер мен процестерді үйренеді. Студенттер кәмпиттер өндірісінің әртүрлі технологиялары мен әдістерін, соның ішінде шикізатты таңдау мен дайындауды, рецепттер жасауды, пішіндеуді, өңдеуді, безендіруді және орауды, сондай-ақ кондитерлік кәсіпорындарда қолданылатын негізгі жабдықтармен танысуды үйренеді.
-
Образовательная программа 6B07203 Қайта өңдеу және тамақ өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2