Өсімдік шикізатынан салауатты азық-түлік өнімдерін өндірудің заманауи технологиялары

  • Модульдің пәні салауатты тамақтанудың ғылыми негіздері, өсімдік шикізатынан сау тамақ өнімдерін өндіруге арналған заманауи технологиялар туралы түсінік береді; шикізат пен дайын өнімді сапалы бақылауға арналған негізгі нормативтік материалдар мен алдыңғы қатарлы технологиялық әдістер; сау тамақ өнiмдерiн өндiру үшiн қайта өңдеу өнеркәсiбiнiң технологиялық процесiнiң әртүрлi кезеңдерiнiң мақсаты мен режимi туралы бiлiм қалыптастыруға жәрдемдеседi
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top