Тауарларды буып-түю және таңбалау

  • Техникалық регламенттер мен стандарттар талаптарына сәйкес өнімнің қаптамасын сәйкестендіру, бағалау және қолдану және таңбалау ақпаратын талдау мақсатында зерттеледі. Курс азық-түлік қаптамасының негізгі түрлерін, олардың функцияларын, материалдары мен заманауи технологияларын, сонымен қатар таңбалау талаптарын, соның ішінде стандарттарды, ережелерді және экологиялық аспектілерді қамтиды. Практикалық қолданыста ерекше назар аударылады: қаптаманы талдау, жапсырманы әзірлеу және стандарттарға сәйкестік
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top