Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мейрамханалық қызмет көрсетуді ұйымдастыру және технологиясы
-
Модуль пәні мейрамхана қызметін ұйымдастыру теориясы және мейрамхананы басқару құрылымын және ыдыс-аяқ өндірісінің технологиясын оқытудағы практикалық дағдылар туралы білімді қалыптастырады. Өндірістік үй-жайларға қойылатын жалпы талаптар, мейрамханалық қызмет көрсетудің қазіргі заманғы нысандары мен әдістері, асхана ыдыстарының ассортименттері, асханалық киім-кешектер мен ыдыс-аяқтар, үстелді жабдықтау ережелері және тағамдар мен сусындарды беру тәсілдері қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B11102 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2