Мейрамханалық қызмет көрсетуді ұйымдастыру және технологиясы

  • Модуль пәні мейрамхана қызметін ұйымдастыру теориясы және мейрамхананы басқару құрылымын және ыдыс-аяқ өндірісінің технологиясын оқытудағы практикалық дағдылар туралы білімді қалыптастырады. Өндірістік үй-жайларға қойылатын жалпы талаптар, мейрамханалық қызмет көрсетудің қазіргі заманғы нысандары мен әдістері, асхана ыдыстарының ассортименттері, асханалық киім-кешектер мен ыдыс-аяқтар, үстелді жабдықтау ережелері және тағамдар мен сусындарды беру тәсілдері қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B11102 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top