Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қонақ үй кешеніндегі ұлттық тағамдар технологиясы
-
Модуль пәні кәсіпорынның ерекше түрі ретінде Тарихи қалыптасқан мәдениет дәстүрлерінің болашақ бакалаврларының ұлттық тағамдар технологиясында теориялық білім мен практикалық ұлттық, салттық, табиғи-климаттық, географиялық және басқа да жағдайларды ескере отырып, әлем халықтарының тамақтануы қарастырады. Ұлттық тамақтану мәдениетінің, ұлттық және өзге де аспектілерді ескере отырып тамақтану дәстүрінің негізін қалыптастыратын негізгі факторларды түсіну ұтымды тамақтану негіздеріне сәйкес аспаздық өнімдердің ассортиментін таңдауды қолдана білу, ұлттық тағамдардың, діни дәстүрлердің ерекшеліктерін ескере отырып, әр түрлі рациондарды құру, туристерге арналған тағамдар мен сусындардың ассортиментін таңдау.
-
Образовательная программа 6B11102 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1