Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Консерві өндірісінің биотехнологиясы
-
Пәнді оқытудың мақсаты: жоғары сапалы консервіленген өнімдер өндіру мен ауыл шаруашылық шикізатын өңдеудің тиімді биотехнологиялық әдістерін әзірлеу бойынша білім беру, дайын өнім мен бастапқы шикізаттың сапасын сақтау мәселелерін терең меңгеруге баса назар аудару. Пән аясында консерві өндірісіне арналған шикізатты дайындау мәселелері жинақталып, тағам өнімдерін консервілеудің биотехнологиялық әдістері зерттеледі, консерві өндірудің негізгі биотехнологиялық үдерістері жүйеленіп, консерві өндірісінде қолданылатын микробиологиялық әдістер меңгеріледі.
-
Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1