Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет және ет өнімдерінің биотехнологиясы
-
Пәнді оқытудың мақсаты: ет өнімдерін өндіруде қолданылатын биотехнологиялық үдерістер туралы білім қалыптастыру, шикізатқа биотехнологиялық әсер ету әдістерін меңгеру, бұл ет өнімдерінің сапасын, қауіпсіздігін және тағамдық құндылығын жақсартуға бағытталған. Курста сонымен қатар қазіргі тенденциялар мен тағам қауіпсіздігі талаптарын ескере отырып, ет өнеркәсібінде инновациялық технологияларды әзірлеу және өндірістік үдерістерді оңтайландыру дағдылары дамытылады.
-
Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1