Өсімдік шикізатын өңдеудің биотехнологиялық негіздері

  • Пәнді оқыту мақсаты: биотехнологиялық өндірісте қолданылатын өсімдік шикізатын заманауи өңдеу туралы білімді қалыптастыру. Шикізатты, субстраттарды, сондай-ақ азық-түлік өндірісінде болып жатқан биотехнологиялық процестерді таңдау туралы заманауи идеяларды жалпылау. Өсімдік шикізатын өңдеуде биотехнологиялық әдістерді қолданудың негізгі перспективаларын талдау. Өсімдік шикізатының қасиеттерін, құрамын, тағамдық және биологиялық құндылығын бағалауда заманауи талдау әдістерін қолдану.
  • Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top