Тағамдық биотехнология

  • Пәнді оқытудың мақсаты: тағам өнімдерін әзірлеу мен өндіруде биотехнологиялық үдерістерді қолдану бойынша білім мен дағдыны қалыптастыру, олардың сапасын, қауіпсіздігін және қоректік қасиеттерін жақсарту. Оқу барысында студенттер тағам өнімдерін өндіруде микроағзаларды, ферменттерді және басқа да биологиялық агенттерді қолдану әдістерін меңгереді, технологиялық үдерістерді оңтайландыруды үйренеді, биотехнологиялардың функционалдық және ашытылған өнімдер сияқты инновациялық өнімдерді жасауға және тамақ өндірісінің тиімділігін арттыруға әсерін бағалауды игереді.
  • Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top