Ұлттық тағам өнімдерінің биотехнологиясы

  • Пәнді оқытудың мақсаты: студенттердің ұлттық тамақ өнімдері туралы білімдерін және биоөнімдерді өндіру биотехнологиясында ашытқы дақылдарын пайдалану дағдыларын қалыптастыру. Ашытқы дайындау үшін микроорганизмдерді практикалық іріктеуді жүзеге асыру. Ұлттық тамақ өнімдерін алу тәсілдерін меңгеру: қыран, қымыз, айран, шұбат және шалап және өнім сапасына, технологиялық процеске бақылау жүргізу. Дайын өнімді сақтау мәселелерін қарау.
  • Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top