Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ұлттық тағам өнімдерінің биотехнологиясы
-
Пәнді оқытудың мақсаты: студенттердің ұлттық тамақ өнімдері туралы білімдерін және биоөнімдерді өндіру биотехнологиясында ашытқы дақылдарын пайдалану дағдыларын қалыптастыру. Ашытқы дайындау үшін микроорганизмдерді практикалық іріктеуді жүзеге асыру. Ұлттық тамақ өнімдерін алу тәсілдерін меңгеру: қыран, қымыз, айран, шұбат және шалап және өнім сапасына, технологиялық процеске бақылау жүргізу. Дайын өнімді сақтау мәселелерін қарау.
-
Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1