Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ұннан жасалған кондитерлік өнімдердің биотехнологиясы
-
Пәнді оқытудың мақсаты: ұннан жасалған кондитерлік өнімдерді өндіру барысында жүретін биохимиялық және микробиологиялық үдерістер туралы білім қалыптастыру. Ерекше көңіл биотехнологияға негізделген технологияларды әзірлеуге аударылады, бұл өнімнің құрылымын, хош иісін және тағамдық құндылығын жақсартуға бағытталған. Пән аясында дайын кондитерлік өнімдердің дәмдік қасиеттерін арттыру және сақтау мерзімін ұзарту мақсатында табиғи ашытқылар мен дрожжыларды қолдану тәсілдері де зерттеледі.
-
Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1