Биотехнологиялық өндіріс шикізаттары мен өнімдерінің теориялық негіздері

  • Пәнді оқытудың мақсаты: шикізатты кешенді және тиімді өңдеу мәселелерін игеру, бұл биотехнологиялық өндірістердің өнімдерінің сапасын және сәйкестігін қамтамасыз етеді. Биотехнологиялық процестерді тамақ өнеркәсібінде қолдану мәселелері мен болашағы туралы білім қалыптастыру. Биотехнологиялық өндірістің ұйымдастыру, құрылым және функционалдық элементтерінің принциптерін, негізгі кезеңдерін қарастыру. Ресурстарды тиімді пайдалану негізінде жоғары сапалы биологиялық тұрғыдан толыққанды өнімдер алу үшін биотехнологиялық процестерді басқару әдістері мен тәсілдерін меңгеру.
  • Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top