Тамақтану гигиенасы

  • Пәнді оқытудың мақсаты: студенттерге тағам өнімдерінің қауіпсіздігі мен сапасын гигиеналық қамтамасыз ету, гигиеналық стандарттарды әзірлеу және енгізу, сондай-ақ бақылау әдістерін меңгеру бойынша білім қалыптастыру. Курста тағамға байланысты аурулардың мәселелері мен олардың алдын алу шаралары талданады. Ерекше назар жасанды интеллектті тамақтану гигиенасын бақылау, талдау және жетілдіру, сондай-ақ тамақтану мен санитарлық нормалардың бұзылуынан туындайтын аурулардың алдын алу мақсатында қолдануға аударылады.
  • Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top