Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ірімшік және сарысуды қайта өңдеу өнімдерінің биотехнологиясы
-
Пәнді оқытудың мақсаты: ірімшік және сарысуды өңдеу өнімдерін өндіру саласындағы өндірістік-технологиялық қызмет үшін қажетті білімдерді меңгеру. Пән аясында ірімшік өндірісінде қолданылатын бактериялық ашытқылардың жіктелуі, сондай-ақ ашытқыға арналған мәдениеттерді іріктеу дағдылары қарастырылады. Қышқыл сүтті және балқытылған (плавленый) ірімшіктерді өндірудің заманауи әдістерін меңгеруге, сондай-ақ сарысудан қоюлатылған және құрғақ өнімдерді алудың биотехнологиялық әдістерін жинақтауға ерекше назар аударылады.
-
Образовательная программа 6B05112 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1